DSC_0149

Dankzij uw hulp zijn we in staat veel kinderen in Brazilië, die anders geen kans krijgen, een betere toekomst te bieden! Samen met onze Braziliaanse partner, de OSFA (Obras Sociais Fé e Alegria) mogen we kinderen en hun gezinnen op veel verschillende manieren helpen. In Rio worden kinderen opgevangen in het Kinderdorp, Crainça Feliz (Het gelukkige kind) waar zij vol liefde 24 uur per dag worden opgevangen in het gezin van pleegouders Edivaldo en Leila.

In Lábrea en in de staat Minas Gerais vinden kinderen een veilige plek overdag in een van de vele semi-internaten. Naast voeding, hygiëne en Bijbels onderwijs is er tijd voor huiswerkbegeleiding van de kinderen. Het voedselproject in Ocara, het Noord-Oosten van Brazilië is stopgezet, omdat door de Braziliaanse overheid ook veel maatregelen zijn getroffen om arme gezinnen te ondersteunen. Vele jaren is in het dorp Ocara veel zegen gebracht. Heel wat gezinnen hebben een nieuw huisje gekregen en veel gezinnen hebben jaren voedselondersteuning ontvangen.

We gaan weer op de Kerstdagen aan! Een mooie en gezellige tijd! We hopen dat u samen met de mensen in uw omgeving zult mogen genieten van gezegende dagen! Dagen waarop we in het bijzonder stil staan bij de grote gift van God! Hij die Zijn Zoon gaf aan ons, als kind in de kribbe van Bethlehem! Maar, zoals we met Pasen mogen gedenken, ook de opgestane Heer die onze zonden op Zich nam om ons een nieuwe toekomst te geven!

Heel graag willen we samen met u de kinderen in Brazilië een geweldig Kerstfeest wensen. Het is ook in Brazilië de tijd waarin mensen iets extra’s doen en een klein presentje kopen voor elkaar! Dat willen we graag vanuit Nederland mogelijk maken voor al onze kinderen. Ook de kinderen die geen sponsorouder in Nederland hebben willen we graag verrassen met een cadeautje!

Mogen we ook dit jaar rekenen op uw hulp hierbij?

Struik - Since 1934
Tijdens het 80-jarig jubileum feest op 5 september jl. is er door de firma Struik Wieringermeer B.V. uit Wieringerwerf gevraagd om geen cadeau’s te geven, maar om een donatie te doen voor Care for Brazil.
Dit heeft tot een fantastisch resultaat geleid!
Het totaalbedrag van de donaties voor Care For Brazil is uitgekomen op maar liefst € 4000,-.
Wij willen de firma Struik B.V. hartelijk bedanken voor dit initiatief en de gulle gevers die hieraan hebben bijgedragen!
 

 

Met ons nieuwe kantoor hebben we een plek centraal in Nederland!

 

Het adres waar we iedereen van harte welkom heten:

Stichting Care for Brazil

Aalsmeerderweg 283-17a

Aalsmeer

 

LET OP! Door de verhuizing is ons telefoonnummer en postadres veranderd! 

Ons nieuwe telefoonnummer: 029 –  772 76 67

Ons nieuwe postbusnummer: Postbus 28 1430 AA Aalsmeer

Hartelijk welkom op de site van Care for Brazil.

Samen zijn we in staat verandering te brengen in de levens van veel kansarme kinderen in Brazilië. Ondanks de economische groei van Brazilië leven nog steeds veel mensen in grote armoede en kinderen zijn daar de dupe van.

Verspreid over het land worden zo’n 600 kinderen opgevangen in semi-internaten (dagopvang), ene kinderdorp (24 uurs opvang) of ontvangen voedselhulp.

Leer Brazilië en het werk van Care for Brazil kennen door middel van deze site en doe mee om kinderen en gezinnen een betere toekomst te geven.

info@careforbrazil.nl

Steun als bedrijf het werk van Care for Brazil. Er zijn verschillende pakketten waarmee u als bedrijf het werk van Care for Brazil kunt steunen, startend van € 50,- per maand tot €500,- per maand. Schrijf u nu in en help de kinderen in Brazilie!

       

Doneer nu!

Door op de onderstaande donatie knop te drukken kiest u voor een eenmalige donatie via Paypal.


Kiest u voor een automatische incasso? Klik dan op de onderstaande knop.

Jaaroverzicht

Vanaf heden is het financieel jaaroverzicht beschikbaar van 2013.
Klik hier om het Baten/lasten overzicht te downloaden.
Klik hier om het Jaaroverzicht overzicht te downloaden.