Oranje kleuren de winkels en de straten, de komende maand is het De Leeuw de brult in Nederland. Tenminste, als ‘we’ het een beetje goed doen. Als ‘ze’ verliezen is de pret snel over. Maar nu nog even niet, nu zweven we nog een in de roes van ‘Hup Holland Hup’.

Naast alle positieve, opzwepende berichten over het meebeleven van de wereldkampioenschappen, horen we echter ook andere berichten. Straten die worden ‘schoongeveegd’ van straatkinderen voor de toeristen zodat zij alleen het positieve Brazilië  zullen zien. Wijken zijn platgegooid om een nieuw stadion te kunnen bouwen, met als gevolg dat vele gezinnen dakloos geworden zijn. Schrijnende situaties. Dit raakt ons hart!

Maar laten we eerlijk zijn: dit is niets nieuws. Al jaren worden straatkinderen in Brazilië behandeld als vuil en zijn arme gezinnen slachtoffer van acties van de overheid. Care for Brazil reikt uit naar deze kinderen en hun gezinnen. Al meer dat 50 jaar bieden wij hulp, gericht op een betere toekomst. Wij willen de kinderen van Brazilië een eerlijke kans geven op een goede toekomst. Help jij ook mee?

 

Care for Brazil heeft een prachtig nieuw jaarmagazine gemaakt.Onlangs is hij bij de drukker vandaan gekomen. In het jaarmagazine worden alle projecten belicht, wordt de ambassadeurs gevraagd naar hun motivatie en legt directeur Peter Boele uit waarom hij dit werk doet.

Nieuwsgierig? Vraag een magazine aan via de contactpagina of hou onze site in de gaten; we zullen het magazine binnenkort online plaatsen!

 

 

Met ons nieuwe kantoor hebben we een plek centraal in Nederland!

 

Het adres waar we iedereen van harte welkom heten:

Stichting Care for Brazil

Aalsmeerderweg 283-17a

Aalsmeer

 

LET OP! Door de verhuizing is ons telefoonnummer en postadres veranderd! 

Ons nieuwe telefoonnummer: 029 –  772 76 67

Ons nieuwe postbusnummer: Postbus 28 1430 AA Aalsmeer

Hartelijk welkom op de site van Care for Brazil.

Samen zijn we in staat verandering te brengen in de levens van veel kansarme kinderen in Brazilië. Ondanks de economische groei van Brazilië leven nog steeds veel mensen in grote armoede en kinderen zijn daar de dupe van.

Verspreid over het land worden zo’n 600 kinderen opgevangen in semi-internaten (dagopvang), ene kinderdorp (24 uurs opvang) of ontvangen voedselhulp.

Leer Brazilië en het werk van Care for Brazil kennen door middel van deze site en doe mee om kinderen en gezinnen een betere toekomst te geven.

info@careforbrazil.nl

Steun als bedraijf het werk van Care for Brazil. Er zijn verschillende pakketten waarmee u als bedrijf het werk van Care for Brazil kunt steunen, startend van € 50,- per maand tot €500,- per maand. Schrijf u nu in en help de kinderen in Brazilie!

       

Doneer nu!

Door op de onderstaande donatie knop te drukken kiest u voor een eenmalige donatie via Paypal.


Kiest u voor een automatische incasso? Klik dan op de onderstaande knop.

Jaaroverzicht

Vanaf heden is het financieel jaaroverzicht beschikbaar van 2013.
Klik hier om het Baten/lasten overzicht te downloaden.
Klik hier om het Jaaroverzicht overzicht te downloaden.