Welder do Espirito Santo
Welder is een verdrietige jongen, want er zijn thuis in het huwelijk van zijn ouders grote problemen. Hij wordt daardoor ook verwaarloosd en aan zijn lot over gelaten. Welder gaat nog niet naar school en is hele dagen bij ons op het semi-internaat. Vader is meer weg dan thuis en moeder is ongehuwd. Wilt u voor Welder en zijn gezin bidden? Dank u wel dat u zijn padrinho wilt zijn. Gloria Miranda Batista
Geboren: 06-01-2009
Gezondheid: Goed
School: Gaat naar de kleuterschool
Gezin: Thuis met 3 personen. Zij woont samen met haar moeder (Cleiciane, geboren 1987). Moeder is ongehuwd en vader is onbekend. Zij heeft 1 broertje (Raylon).
Werk/inkomenMoeder werkt op het land. Zij heeft geen vast werk of inkomen. Zij zijn steeds op zoek naar nieuw werk. Van het inkomen kunnen zij moeilijk rondkomen. Vooropleiding van moeder: Moeder heeft de lagere school niet afgemaakt.

João Vitor Passos da Silva
Geboren: 17-12-2006
Gezondheid: redelijk
School: 1e klas lagere school
Gezin: Thuis met 5 personen. Hij woont samen met vader en moeder. Hij heeft 1 zusje (Brenda) en 2 broertjes (Vinicius en João)
Werk/inkomen Ouders (geboren 1985 en 1986) werken op het land. Zij hebben geen vast werk of inkomen. Zij zijn steeds op zoek naar nieuw werk. Van het inkomen kunnen zij moeilijk rondkomen.