Een droom die werkelijkheid geworden is

Deel dit bericht

Een droom die werkelijkheid geworden is!
In Labrea, Amazones heeft pastor Geraldo in de jaren ‘70 in samen werking met de OSFA en CFB een mooi houten gebouw neer gezet om kansarme kinderen een veilige en liefdevolle dagopvang aan te kunnen bieden. Een plek om thuis te zijn, om dagelijks eten, liefde en aandacht te krijgen. Een plaats waar de kinderen creatief en sportief bezig zijn, en horen over de Bijbel, Gods woord en Zijn liefde voor ons, dmv. allerlei activiteiten, muziek en in daad.  Een thuis waar liefde en vreugde is inplaats van angst, verdriet en armoede.

Door de jaren heen is dit houten gebouw intensief gebruikt, jaar in jaar uit, tot de dag kwam dat er een verlangen groeide voor een nieuw stenen gebouw.  De overdekte buitenspeelplaats van steen was de eerste fase.

In 2013 starte de tweede fase , nieuwe lokalen gebouwd door een groep jonge mensen uit Nederland en in 2018 kwam de tweede groep Nederlanders om verder te bouwen.
Tussen augustus 2018 en 2019 is het hele stenen gebouw afgebouwd en daarna bijzonder mooi afgewerkt door een groep mannen uit Brazilië, dit alles aangestuurd door Luiz en Albelicio, Christina en Socorro, alle respect en eer voor hun doorzettingsvermogen en vertrouwen op elk gebied.

Op zaterdag 3 augustus 2019 werd het totaal nieuwe complete gebouw geopend, WAT EEN FEEST !!!
Genodigde, de kinderen en ouders, zelfs kinderen die nu volwassen zijn en vroeger in het semi internaat kwamen hebben waren er, zo bijzonder. 
Vele deden een woord van dank na alle mensen die zich hebben ingezet, in werk en financiën en dit project gesteund hebben alle die jaren om deze droom te realiseren. 
Maar bovenal kreeg God onze Vader en Voorziener alle Eer en Dank , door Hem zijn alle dingen mogelijk voor wie geloofd. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië