Word vrijwilliger bij Care for Brazil

Deel dit bericht

Versterk jij ons Care for Brazil team? Care for Brazil is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij het verwezenlijken van onze missie. Om kinderen in Brazilië een hoopvolle toekomst te kunnen geven moet er namelijk veel werk verzet worden. Zo zijn we op zoek naar mensen die ons kunnen ondersteunen bij marketingactiviteiten, maar ook naar ambassadeurs die ons verhaal uit willen dragen. Bovendien zijn we op zoek naar iemand met affiniteit voor financiën en ons bestuur wil versterken als penningmeester.

Ambassadeur

Als ambassadeur promoot je het werk dat Care for Brazil doet, door langs bedrijven, organisaties of kerken te gaan. Hier kun je aan de hand van een presentatie, magazines, en andere materialen het werk van Care for Brazil promoten. Het werk is naar eigen mogelijkheden in te vullen.

Content Medewerker

Als content medewerker ben je onderdeel van het social media team. Dit team zet zich in om al het nieuws uit Brazilië om te zetten in nieuwsberichten op de social mediakanalen van Care for Brazil. Het werk neemt zo’n 2 uur per week in beslag.

Penningmeester

Als penningmeester ben je onderdeel van het bestuur van Care for Brazil. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie en organisatie van Care for Brazil. Het werk neemt zo’n 2 uur per week in beslag.

Ben of ken jij iemand die hier mogelijk enthousiast voor is? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië