Het verhaal van: Shytara Emilly da Silva

Deel dit bericht

Shytara Emilly da Silva, een 10-jarig meisje, groeide op in een groot en verscheurd gezin. Samen met haar zusje Sofhia en broertje Renato bezoekt ze dagelijks het project van de stichting in Labréa. De manier waarop de drie kinderen bij het project zijn gekomen is erg bijzonder. De begeleiders van Stichting OSFA gaan namelijk meerdere keren per jaar de wijken in om de meest zorgbehoevende kinderen te ontmoeten. Tijdens een van deze bezoeken kwamen ze ook Shytara en haar familie tegen. Destijds woonden de drie kinderen met hun alleenstaande moeder en zes andere broers. Het werd al snel duidelijk dat het gezin dringend hulp nodig had van Stichting OSFA. Daarom werden de kinderen opgenomen in het project, waar ze nu dagelijks naartoe proberen te komen. Hier krijgen ze voedzame maaltijden en hebben ze een veilige plek om kind te kunnen zijn. Het zijn enorm vrolijke en energieke kinderen die de begeleiding van de OSFA graag helpen.

De kinderen wonen op dit moment echter erg ver van het project waardoor het slechts zelden mogelijk is om het project te bezoeken. Stichting OSFA zou daarom graag fietsen willen aanschaffen voor de kinderen. Hierdoor kunnen ze dagelijks onze projecten bezoeken, maar ook naar een reguliere school kunnen gaan. Dit is essentieel in het leven van kansarme kinderen die opgroeien in een oneerlijke wereld.

Wil je Shytara of een van de andere kinderen financieel ondersteunen? Of wil je meer weten over hoe de aanschaf van fietsen een verschil kan maken in het leven van deze kinderen? Voor een vast bedrag van 30 euro per maand kun je haar en het project in Labréa helpen. Mocht je geïnteresseerd zijn kun je contact met ons opnemen via info@careforbrazil.nl of via het contactformulier op onze website.

Laten we samen bouwen aan een hoopvolle toekomst voor kinderen als Shytara. Sponsor vandaag nog en maak een verschil in het leven van Shytara en dat van haar familie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië