Het verhaal van: Pedro Otávio Sena Gomes

Deel dit bericht

Maak kennis met Pedro Otávio Sena Gomes, een moedige 10-jarige jongen uit Labréa, wiens leven gevormd wordt door uitdagingen. Zijn ouders waren twee jaar geleden betrokken bij een ernstig ongeluk, waarbij zijn vader verlamd raakte en niet meer kan spreken. Ondanks deze beproeving blijft Pedro’s moeder sterk en zorgt ze met liefde voor het gezin. Ze delen een bescheiden huis met Pedro’s grootvader, en het dagelijkse leven is financieel zwaar.

In het licht van deze moeilijke thuissituatie biedt OSFA niet alleen Pedro, maar ook zijn familie essentiële steun. Samen bidden ze voor de genezing van Pedro’s vader en streven ze ernaar een positieve impact op het hele gezin te hebben.

Pedro zelf is een opmerkelijk veerkrachtige jongen. Zijn passie voor voetbal en zijn behulpzaamheid voor andere kinderen en begeleiders binnen het semi-internaat getuigen van zijn vastberadenheid om ondanks alles het beste van het leven te maken.

Wil je Pedro sponsoren en direct bijdragen aan zijn welzijn en toekomst? Voor een vast bedrag van 30 euro per maand kun je hem en het project in Labréa helpen. Of zou je eerst graag meer informatie willen? Neem in beide gevallen contact met ons op via info@careforbrazil.nl of via het contactformulier op onze website.

Laten we samen bouwen aan een positieve toekomst voor Pedro. Sponsor vandaag nog en word een verschil in zijn leven en dat van zijn familie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië