Het verhaal van: João Pedro en Ângelo Miguel

Deel dit bericht

João Pedro- en Ângelo Miguel Paiva zijn op zoek naar een sponsor. Wil jij de kinderen sponsoren? En op de hoogte blijven van hun ontwikkeling? Voor een vast bedrag per maand kun je de tweeling helpen.

De hulp voor kinderen als João Pedro- en Ângelo Miguel is hard nodig. Zo groeit de tweeling op in een gezin waar hun vader niet meer in beeld is. Hun alleenstaande moeder draagt daarom zorg voor twee kinderen, terwijl ze ook nog eens thuis de eindjes aan elkaar moet komen.

Voor alleenstaande vrouwen als de moeder van João Pedro en Ângelo Miguel is het daarom essentieel dat de kinderen opgevangen kunnen worden. Hun moeder is daarom in staat om te werken en daarmee inkomen te genereren. Dit is essentieel voor de toekomst van de kinderen.

Bovendien bieden we als Stichting Care for Brazil een veilige plek waar de kinderen met veel liefde worden opgevangen. De begeleiders in het project in São João del Rei zien dagelijks hoe de kinderen zich ontwikkelen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren in Nederland.

Wil jij de tweeling sponsoren? Neem dan contact op met ons op via info@careforbrazil.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië