Bestuur Care for Brazil bezoekt São Gonçalo

Deel dit bericht

In eind april bracht het bestuur van Care for Brazil een bezoek aan het project in São Gonçalo. Voorafgaand aan deze reis hadden ze geld ingezameld voor enkele verbouwingen in de projecten. De toegangspoorten van het project waren sterk verouderd aan beide zijden, dus om de veiligheid van de kinderen te waarborgen, konden de poorten dankzij de donaties worden vervangen. Met de inzamelingsactie via WeGlow hebben ze maar liefst 2,710 euro opgehaald. Wil jouw organisatie ook geld inzamelen voor Care for Brazil? Of plan je een sponsorloop waarvoor je geld wilt inzamelen? Neem dan contact met ons op om een inzamelingsactie op te zetten.

Tijdens het bezoek aan São Gonçalo hebben we opnieuw van dichtbij gezien hoe belangrijk het werk is dat in de projecten wordt verricht. Het was indrukwekkend om te zien hoe alle begeleiders en medewerkers het leven van kansarme kinderen in Brazilië veranderen, ondanks de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd in een wereld vol beperkingen, geweld en ongelijkheid. De komende tijd zullen er veel foto’s, filmpjes en verhalen van het bezoek worden gedeeld op onze social media kanalen (@CareforBrazil).

Wil je ook bijdragen aan de toekomst van onze projecten en kansarme kinderen in Brazilië een betere toekomst geven? Doneer eenmalig of ondersteun ons structureel. Er zijn nog veel kinderen op zoek naar een Padrinho (adoptieouder). Voor slechts 30 euro per maand kun je een verschil maken in het leven van een kind.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië