Opening bouwproject semi-internaat lábrea

In de afgelopen jaren is met de hulp van donateurs en vrijwilligers in Lábrea een nieuw semi-internaat verrezen.

Deel dit bericht

Eén van de projecten die we de afgelopen jaren hebben kunnen doen dankzij jullie bijdrage was het bouwproject in Lábrea. Een mooi voorbeeld van handen en voeten geven aan het werk onder de kinderen.

En het was niet alleen jullie financiële ondersteuning die dit mogelijk maakte, maar ook zijn er meerdere keren groepen mensen geweest die vanuit Nederland naar Lábrea gereisd zijn en daar de handen uit de mouwen hebben gestoken! In 2018 en 2019 is er hard gewerkt aan het nieuwe gebouw in Lábrea met daarin meerdere lokalen, een kantoor, toiletten, keuken en grote eetzaal. Afgelopen jaar was de feestelijke opening van dit gebouw waar door de mensen vanuit Brazilië en Nederland zo hard aan is gewerkt en wat geweldig mooi is geworden!

De dag van de opening was een bijzondere en gezellige feestdag waar vanuit Nederland Dick Bolks (padrinho), Frida (Kids Care Adoptiefonds) en Joël Struik, Jaap en Jennie Wiersma (Stichting ELO) bij aanwezig waren. De leiding had ervoor gezorgd dat het hele gebouw feestelijk was aangekleed. Alle kinderen waren aanwezig in de mooiste kleren die ze maar hadden. Ook de ouders en familie waren getuige van de officiële opening die werd gedaan door Socorro, de hoofdleidster van het semi- internaat in Lábrea, en door Cristina, de algemeen leidinggevende voor alle semi- internaten.

Deze feestelijke opening was hét hoogtepunt van het in gebruik nemen van het nieuwe semi-internaat, waar we natuurlijk nog veel jaren plezier van gaan hebben. Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie geweldige steun in gebed, financiën en praktische hulp namens de kinderen in Brazilië!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië