Word vrijwilliger

Wil jij deel uitmaken van een organisatie die zich vol enthousiasme inzet voor verandering van de situatie van Braziliaanse straatkinderen? Ben jij die realistische dromer of die aarzelende optimist? Word dan vrijwilliger bij Care for Brazil! Eenmaal vrijwilliger krijg je er gratis een groep inspirerende mensen bij. Doe met ons mee en geef je tijd.

Vacatures

Onze vacatures voor vrijwilligers kun je hieronder bekijken. Vind je daar niet wat je zoekt of zijn er geen vacatures, maar wil je toch graag vrijwilliger worden bij Care for Brazil?  Vul dan het aanmeldingsformulier in onderaan de pagina en laat ons weten wat je talenten zijn. We nemen dan contact met je op.

content medewerker

Als content medewerker ben je onderdeel van het social media team. Dit team zet zich in om al het nieuws uit Brazilië om te zetten in nieuwsberichten op de social mediakanalen van Care for Brazil. Het werk neemt zo'n 2-4 uur per week in beslag.

Ambassadeur

Als ambassadeur promoot je het werk dat Care for Brazil doet, door langs bedrijven, organisaties of kerken te gaan. Hier kun je aan de hand van een presentatie, magazines, en andere materialen het werk van Care for Brazil promoten. Het werk is naar eigen mogelijkheden in te vullen.

Penningmeester

Als penningmeester ben je onderdeel van het bestuur van Care for Brazil. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie en organisatie van Care for Brazil. Het werk neemt zo'n 2-4 uur per week in beslag.

ik wil vrijwilliger worden!

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië