Word vrijwilliger

Ben jij iemand die een steentje bij wil dragen om het perspectief van kansarme kinderen in Brazilië te verbeteren? Meld je dan nu aan als vrijwilliger van Stichting Care for Brazil. Bij het verwezenlijken van onze missie kunnen we jouw hulp namelijk goed gebruiken. Goed om te weten is dat het werk naar eigen invulling in te vullen is. Zo denken we graag met je mee en past iedere vorm van hulp bij onze organisatie. Ons motto is echter: wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend. 

Ben je benieuwd naar de manieren waarop je ons kunt helpen? We hebben een aantal openstaande vacatures dus kijk vooral of jouw interesses en vaardigheden hierop aansluiten. 

Ben je enthousiast van een van onze vacatures? Of wil je ons graag helpen maar staat er geen vacature tussen die je aanspreekt? Vul het aanmeldformulier in en wij zullen vrijblijvend contact met je opnemen.

Content Medewerker

Als content medewerker ben je onderdeel van het social media team. Dit team zet zich in om al het nieuws uit Brazilië om te zetten in nieuwsberichten op de social mediakanalen van Care for Brazil. Het werk neemt zo'n 2 uur per week in beslag.

Ambassadeur

Als ambassadeur promoot je het werk dat Care for Brazil doet, door langs bedrijven, organisaties of kerken te gaan. Hier kun je aan de hand van een presentatie, magazines, en andere materialen het werk van Care for Brazil promoten. Het werk is naar eigen mogelijkheden in te vullen.

Penningmeester

Als penningmeester ben je onderdeel van het bestuur van Care for Brazil. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie en organisatie van Care for Brazil. Het werk neemt zo'n 2 uur per week in beslag.

ik wil vrijwilliger worden!

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië