Word vrijwilliger

Wil jij deel uitmaken van een organisatie die zich vol enthousiasme inzet voor verandering van de situatie van Braziliaanse straatkinderen? Ben jij die realistische dromer of die aarzelende optimist? Word dan vrijwilliger bij Care for Brazil! Eenmaal vrijwilliger krijg je er gratis een groep inspirerende mensen bij. Doe met ons mee en geef je tijd.

Vacatures

Onze vacatures voor vrijwilligers kun je hieronder bekijken. Vind je daar niet wat je zoekt of zijn er geen vacatures, maar wil je toch graag vrijwilliger worden bij Tear?  Vul dan het aanmeldingsformulier in onderaan de pagina en laat ons weten wat je talenten zijn. We nemen dan contact met je op.

content manager

Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de online content van Care for Brazil.

Ambassadeur voor kerken

Als ambassadeur onderhoud je contact met de kerken die Care for Brazil steunen.

fondsenwerver

Je ben betrokken bij de financiële kant van Care for Brazil en bent het gezicht van de organisatie richting fondsen.

Wat kun je doen?

Staat de vacature die bij jou past niet in bovenstaand overzicht? Geen probleem, want je kunt je op meerdere manieren inzetten als vrijwilliger voor Care for Brazil.

Evenementen Care for Brazil is actief op verschillende evenementen. Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers die Care for Brazil willen vertegenwoordigen en ons willen ondersteunen met allerlei hand- en spandiensten zoals bijvoorbeeld: helpen met op- en afbouw van de stand van Care for Brazil, Care for Brazil promoten door een praatje te maken met de bezoekers.

Digitaal Kantoor Voor verschillende klussen kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Zowel incidenteel als op meer vaste basis. Soms zijn het bedankjes in elkaar knutselen maar ondersteuning in de administratie is ook altijd welkom! 

Kerk Je kunt Care for Brazil promoten in je kerk. Door bijvoorbeeld een avond in je kerk te organiseren of door als kerk een project in gebed en met financiën op te pakken. Samen met een medewerker van Care for Brazil kijk je naar wat jou leuk lijkt en wat past bij jullie kerk.

ik wil vrijwilliger worden!

Scroll naar top

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië