Wat kan mijn kerk betekenen?

Als Care for Brazil brengen we graag mensen samen. Daarom zouden wij graag in gesprek komen met jouw kerk of organisatie. We geloven dat we elkaar kunnen helpen, en hoewel ons werk zich duizenden kilometers verder afspeelt, is er de verbondenheid in een gezamenlijke en gedeelde visie. Zo zijn we van mening dat we door het geloof een verschil kunnen maken in het leven van Braziliaanse kinderen.

Nodig ons uit

Wij vertellen graag over het werk in Brazilië, en gaan graag in gesprek over de praktische invulling van een mogelijke samenwerking. Zo kunnen we samen op zoek naar een specifiek project waar hulp voor nodig is. Daarnaast denken wij ook graag met u mee over mogelijkheden om hier aandacht aan te besteden in de kerk. Zo hopen we samen de kinderen in Brazilië uiteindelijk van zoveel financiële ondersteuning als mogelijk te voorzien.

Ondersteun een project

Kies een project waaraan jouw kerk ondersteuning biedt, zowel in gebed als financieel. Dit kan bijvoorbeeld met een maandelijkse- of jaarlijkse bijdrage of een eenmalig bedrag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië