Bazaar Esperança

Deel dit bericht

In het project Esperança dat zich bevindt in São Gonçalo zijn er in het afgelopen jaar verschillende projecten gestart. Zo wordt er muziekles gegeven en kunnen kinderen verschillende sporten beoefenen. Om dit te kunnen financieren is de OSFA in Brazilië afhankelijk van donaties. Om dit voor elkaar te krijgen, is de OSFA daarvoor een nieuw project gestart. Zo kunnen mensen in en rond Rio de Janeiro hun oude kleding doneren, waarna deze kleding door de OSFA uitgezocht wordt en doorverkocht wordt op hun eigen markt. Wanneer er weer voldoende kleding is gedoneerd, organiseert de OSFA een speciale bazaar-dag waarop mensen kleding kunnen kopen. Daarnaast wordt de kleding ook op de Facebook pagina van de OSFA verkocht. De opbrengsten gaan volledig naar de projecten die voor de kinderen in de regio worden georganiseerd.

Als Care for Brazil zijn we erg blij om het project Esperança financieel te ondersteunen. Om de projecten draaiende te houden is echter op korte termijn geld nodig. Help je mee het project in Esperança ondersteunen? Bezoek onze website, en meld u aan als donateur, of geef eenmalig.

Ook op de hoogte blijven van al het nieuws uit Brazilië? Meld je dan via onderstaand contactformulier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Volg ons daarnaast op onze social media kanalen via onderstaande hyperlinks.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië