Doneren

Doneer voor een betere toekomst van kansarme kinderen in Brazilië!

Vul onderstaand formulier in en kies op welke wijze je de projecten in Brazilië wil ondersteunen. Dit kan eenmalig, maar je kunt er ook voor kiezen om dit op vaste basis te doen. Sponsor je liever een project? Of ondersteun je liever een specifiek kind? Via het dropdown menu bepaal je dit zelf. Indien je een kind wil sponsoren, nemen wij na de donatie contact met je op.


Totaal


Veel gestelde vragen

Na een donatie krijg je van ons een email met de vraag of je op de hoogte gehouden wil worden van al het nieuws uit Brazilië. Zo ja, dan kun je dit eenvoudig in de mail aangeven. Bovendien verschijnt al het nieuws op onze website, en social media kanalen.

Ja dat kan! Bepaal het bedrag dat je over wil maken, en kies de optie ‘Kind’ in het dropdown menu. Zodra jij je eerste donatie hebt geplaatst, nemen wij contact met je op over het vervolg. We zullen je dan koppelen aan een van de kinderen in onze projecten.

Jouw geld gaat naar projecten in Brazilië die worden uitgevoerd door de OSFA.

Ben je benieuwd naar ons jaarverslag? Deze vind je hier.

Je kunt ons als donateur op verschillende manieren helpen. Zo is het mogelijk om een specifiek project te sponsoren. Je geldt wordt dan specifiek in 1 project geïnvesteerd. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een specifiek kind te sponsoren (zie vraag hierboven). Tot slot zijn er regelmatig eenmalige acties waarbij we geld ophalen voor een specifiek doel.

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië