Lábrea, Raimundo Vitor Costa Duarte Santo

Graag wil ik u wat meer vertellen over het leven van Raimundo. Hij woont bij opa en oma in huis, samen met zijn moeder. Maar het zijn vooral opa Francisco en oma Senaria die voor hem zorgen en naar hem omkijken. Zijn ouders zijn gescheiden en hij heeft geen contact met zijn vader. Raiumundo is door een moeilijke tijd heen gegaan en we bidden dat er nu wat meer rust gaat komen in zijn leven. Op dit moment hebben we nog niet alle gegevens van zijn moeder binnen, zoals geboortedatum e.d.

Raimundo is nog maar kort bij ons op het semi-internaat. Toch vinden we het heel belangrijk dat er mensen om hem heen staan, die voor hem bidden en hem helpen, daarom zijn we heel blij dat u zijn padrinho wilt zijn. Raimuindo maakt al nieuwe vriendjes en geniet elke dag dat hij er is. Dank u wel dat u wilt helpen en meebidden voor hem en zijn familie. In huis wonen: Moeder, Raimundo, Miguel (broer), Josias,José, Carlinhos (ooms), Renata, Francisca, Heloisa(tantes), Francisco-opa, Senaria-oma.

São João del Rei, Gisele Silva dos Santos

Graag wil ik u wat meer vertellen over het leven van Gisele en haar familie in São João del Rei. Gisele is een mooi meisje die soms de oren van je hoofd klets omdat ze nu heel graag praat. Ze is erg gezellig in de groep. Thuis is het heel moeilijk voor haar. Haar ouders zijn sinds kort gescheiden, want haar vader sloeg moeder. Als kind heeft ze daar veel van gezien en thuis is zij wel heel stil. In het semi-internaat voelt zij zich veilig. Haar moeder heeft geen vast werk of inkomen en probeert als
hulp in de huishouding wat geld te verdienen om voor Gisele en haar broertje te zorgen. Wilt u haar helpen door haar padrinho te worden?

Ocara, Maria Cleigislane Ferreira da Silva

Maria Cleigislane is enigst kind. Zij wonen in een klein huisje en werken op het land. Omdat ze zelf geen grond hebben, zijn ze steeds afhankelijk van anderen en moeten ze steeds op zoek naar werk. Vanwege de armoedebestrijding ontvangt het gezin een kleine toelage van de overheid (Bolse familiar). Ze verdienen ongeveer 65 euro per maand, wat niet genoeg is om rond te komen. We zijn blij dat we Maria en haar ouders mogen helpen en zijn blij met uw hulp als padrinho
van haar!


Doneer eenmalig of maandelijks via uw bank.

Doneer nu en help een kind! Totaal