Bouwprojecten Labréa

Deel dit bericht

In 2018 en 2019 is er hard gewerkt aan het nieuwe gebouw in Lábrea met daarin meerdere lokalen, een kantoor, toiletten, keuken en grote eetzaal. Het nieuwe semi-internaat werd mede door de inzet van vrijwilligers uit Nederland geopend in datzelfde jaar. Tijdens de Corona-crisis is er daarna opnieuw veel werk verzet in Labréa. Zo is er een muur rondom het gehele terrein gebouwd. Hierdoor kunnen de kinderen in alle veiligheid en vrijheid buiten spelen op de binnenplaats.

Ondanks dat er al enorm veel werk is verzet, zitten de medewerkers in Labréa ook in 2022 niet stil. Zo is de directeur van de OSFA (Luis) onlangs afgereisd naar Lábrea om de bouw van de beheerders-woning bij de start te begeleiden. Als echte bouwvakker kon hij het natuurlijk niet laten om zelf ook even een handje mee te helpen. Care for Brazil maakt samen met Stichting ELO de bouw van de woning financieel mogelijk. Wilt u het project financieel ondersteunen? Kies bij het invullen van het donatie-formulier het kenmerk ‘Labréa’, en help ons bij de bouw van het project.

Ook op de hoogte blijven van al het nieuws uit Brazilië? Meld je dan via onderstaand contactformulier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Volg ons daarnaast op onze social media kanalen via onderstaande linkjes.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië