Donaties voor Stichting OSFA

Deel dit bericht

Aangezien de financiële mogelijkheden van de projecten in Brazilië momenteel erg gering zijn, is de OSFA ook lokaal actief op zoek naar allerlei alternatieve vormen van donaties. Zo zijn er in de afgelopen maand in de projecten in Barbacena en São João del Rei verschillende donaties binnen gekomen vanuit de lokale gemeenschap. In Barbacena ontving het project grote verpakkingen met houdbare producten, en in São João del Rei ontving de leiding verse aardappelen, en verschillende soorten fruit en groente. Dankzij deze donaties is de OSFA in staat om de kinderen dag op dag van een gezonde maaltijd te voorzien.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de verschillende projecten, en daarmee de kinderen van een gezonde en voedzame maaltijd voorzien? Lever dan een financiële bijdrage voor een of meerdere van onze projecten. Bezoek onze website, en meld u aan als donateur, of geef eenmalig.

Ook op de hoogte blijven van al het nieuws uit Brazilië? Meld je dan via onderstaand contactformulier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Volg ons daarnaast op onze social media kanalen via onderstaande hyperlinks.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië