Taarten bakken in São Gonçalo

Deel dit bericht

Kinderen en gezinnen in Brazilië een hoopvolle toekomst bieden staat centraal in de projecten van de OSFA. Behalve door de kinderen die de projecten bezoeken hierbij te helpen, is het minstens zo belangrijk om ook de ouders hierbij te helpen. Dit is de reden dat het project Esperança vrouwen ondersteunt bij het starten van hun eigen onderneming. Om dit te stimuleren heeft het project afgelopen zomer de hulp ingeschakeld van een professionele bakker. Zij heeft de moeders daar de fijne kneepjes van het bakken van taarten bijgeleerd. Dankzij trainingen als deze zijn de vrouwen die aangesloten zijn bij het project in São Gonçalo in staat om te ontdekken waar hun kracht ligt, en waar zij eventueel mee professioneel mee verder willen.

 
Als Care for Brazil zijn we erg blij om het project Esperança financieel te ondersteunen. Deze duurzame initiatieven brengen echter ook veel kosten voor personeel en machines met zich mee. Help je mee het project in São Gonçalo te ondersteunen? Bezoek onze website, meld je aan als donateur, of geef eenmalig.

Ook op de hoogte blijven van al het nieuws uit Brazilië? Meld je dan via onderstaand contactformulier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Volg ons daarnaast op onze social media kanalen via onderstaande hyperlinks.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat we doen.

Ontdek meer verhalen

Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië