Bid mee

In het gebed geven we God de ruimte om God te zijn. Zo veranderen mensen en daardoor situaties. Care for Brazil gelooft dat gebed wezenlijk iets kan veranderen, ook in de situaties van gezinnen en kinderen in Brazilië. Niet omdat wij heel goed kunnen bidden, maar omdat we ons richten tot God, die de wereld in zijn hand houdt.

Bid voor Brazilië

Schrijf je in voor de digitale gebedsbrief.

Wil je regelmatig bidden voor het werk van Care for Brazil? Dan hebben we voor jou de digitale gebedsbrief. Die kun je zelf gebruiken, maar bijvoorbeeld ook meenemen op je bijbelstudie, jeugdgroep of op zondag in de kerk. We versturen ‘m drie keer per jaar. Meld je aan via het formulier.

Actuele gebedspunten

Gevolgen covid-19 Brazilië

Wij zijn God dankbaar dat de semi-internaten eindelijk weer open zijn. Het is voor de leiding zo mooi en goed om de kinderen weer te zien en te spreken. De kinderen hebben het de afgelopen jaren moeilijk gehad. Zij konden niet naar de veilige omgeving van de semi-internaten en moesten daardoor verplicht thuis blijven. Soms in een omgeving waar geen liefde en zorg voor ze was. Soms in een omgeving waar ze niet veilig waren. Daarom is het belangrijk dat wij naast de financiële steun de kinderen en projecten ook ondersteunen in gebed. Binnen de projecten is er vanwege o.a. de hoge inflatie, mede vanwege de oorlog in Oekraïne, geld tekort om alles te kunnen doen wat zij willen doen. Bidt alsjeblieft met ons mee dat er nieuwe deuren open zullen gaan die nieuwe financiële mogelijkheden bieden. Bidt ook mee dat de kinderen en hun ouders/verzorgers de weg terug naar de semi-internaten weten te vinden. Laten we ook bidden voor de leiding van de semi-internaten en de leiding van stichting OSFA: dat zij wijs om kunnen gaan met de kinderen en mee kunnen helpen bouwen aan herstel en groei in deze jonge levens. God is trouw en zal voorzien in alles wat nodig is!
actueel

Opstart muziek & bijscholingsproject

Het opnieuw opstarten van het muziek en bijscholingsproject in São Gonçalo (RJ). Dit project biedt hulp aan veel kinderen in een achterstandswijk door middel van muzieklessen en ondersteuning bij hun schoolwerk. Door corona heeft het werk een periode stil gelegen, maar we verwachten het binnenkort weer te mogen opstarten.
actueel
Scroll naar boven

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië