Bid mee

In het gebed geven we God de ruimte om God te zijn. Zo veranderen mensen en daardoor situaties. Care for Brazil gelooft dat gebed wezenlijk iets kan veranderen, ook in de situaties van gezinnen en kinderen in Brazilië. Niet omdat wij heel goed kunnen bidden, maar omdat we ons richten tot God, die de wereld in zijn hand houdt.

Bid voor Brazilië

Schrijf je in voor de digitale gebedsbrief.

Wil je regelmatig bidden voor het werk van Care for Brazil? Dan hebben we voor jou de digitale gebedsbrief. Die kun je zelf gebruiken, maar bijvoorbeeld ook meenemen op je bijbelstudie, jeugdgroep of op zondag in de kerk. We versturen ‘m drie keer per jaar. Meld je aan via het formulier.

Actuele gebedspunten

Opstart muziek & bijscholingsproject

Het opnieuw opstarten van het muziek en bijscholingsproject in São Gonçalo (RJ). Dit project biedt hulp aan veel kinderen in een achterstandswijk door middel van muzieklessen en ondersteuning bij hun schoolwerk. Door corona heeft het werk een periode stil gelegen, maar we verwachten het binnenkort weer te mogen opstarten.
actueel

Corona (braziliaanse variant)

Het Amazonegebied wordt ernstig getroffen door corona en in het bijzonder de Braziliaanse variant. Veel gezinnen worden getroffen en er is gebrek aan zuurstof om toe te dienen. Ook de werkers in het semi-internaat zijn getroffen. De echtgenote van de voorganger van een kerk in Lábrea ligt in het ziekenhuis. Daar komt bij dat ook dengue (tropische ziekte) heerst en veel mensen daaronder lijden.

In Minas Gerais vraagt Luis gebed voor zijn vrouw Cristine, die na een opname in het ziekenhuis wegens corona, langzaam aan het herstellen is. Ook gebed voor Luis en zijn gezin. Naast de coördinatie van het werk in Brazilië is hij ook voorganger van een kleine gemeente en hebben zij het afgelopen jaar een nieuwe gemeenten geopende in naburige dorpen.

Gebed gevraagd voor de kinderen die opgevangen worden in de semi-internaten in Brazilië. Het coronavirus maakt het werk moeilijk, maar er wordt alles aan gedaan om de kinderen en hun gezinnen te blijven helpen en ondersteunen.
actueel
Scroll naar top

Benieuwd naar onze aangrijpende & mooie verhalen?

Wij houden je op de hoogte van onze missie in de armste gebieden van Brazilië